„Minijos B“ komanda – KLFF 3 lygos prizininkė. KLFF nuotr.

Kretingos „Minijos B“ futbolo komanda finišavo debiutiniame KLFF 3 lygos čempionate. Paskutinėse rungtynėse rezultatu 0-1 buvo nusileista po šios dvikovos nugalėtojų vardus iškovojiems Klaipėdos „Sakuonos-Rūgpienių kaimo“ futbolininkams. Šis pralaimėjimas lėmė tai, kad minijiečiai pirmenybes užbaigė trečioje vietoje.

Lygios rungtynės
Rungtynės Kretingos dirbtinės dangos futbolo stadione prasidėjo gana atsargiai. Nors didesnė kamuolio kontrolė priklausė minijiečiams, nieko pavojingesnio prie abiejų komandų vartų per pirmajį kėlinį sukurti nepavyko nei vienai ekipai.
Antrojo kėlinio pradžioje vaizdas aikštėje praktiškai nepasikeitė. Kamuolio kontrolė šiek tiek priklausė aikštės šeimininkams kretingiškiams, o svečiai savo žaidimą grindė ilgais perdavimais ieškodami puolėjų.
Sužaidus 86 minutes krito vienintelis rungtynių įvartis į „Minijos B“ vartus. Po standartinės situacijos ir perdavimo iš aikštės krašto pasižymėjo Osvaldas Deringis. Per paskutines minutes kretingiškiai užgulė varžovų vartus, bet rezultato pakeisti nesugebėjo.
„Minijos B“ sudėtis: Eimantas Brezgys, Deivydas Gedvilas (kapitonas), Edvinas Girčys, Jokūbas Pocius, Aidas Pipiras, David Kirzneris, Laurynas Bauža, Rokas Šipalis, Edvinas Girdenis, Žilvinas Lukošius, Ernestas Daugintis, Aronas Zakarauskas, Kornelijus Šalnis, Mantas Elzbergas, Damian Aleks Train.
Debiutas pavykęs
Sezonu ir pasiektu rezultatu liko patenkintas ir komandos kapitonas Deivydas Gedvilas. Jo teigimu, tikslas buvo iškovoti bent prizinę vietą ir suteikti patirties jaunimui bei sukurti gerą atmosferą komandoje, kas puikiai pavyko.
„Manau, sezonas mūsų komandai tikrai pavyko. Jaunimas tikrai patobulėjo ir pavyko iškovoti medalius. Svarbiausias tikslas buvo sukurti gerą atmosferą komandoje, tarp jaunimo ir vyresnių žaidėjų. Tai puikiai pavyko. Ačiū visiems futbolo gerbėjams už puikų sezoną“, – savo mintimis pasidalino komandos kapitonas.

 12,745 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes