Gvidas Juška labai prisidėjo prie pergalės. ReAl moments nuotr.

Praėjusį savaitgalį startavo Kretingos rajono veteranų salės futbolo pirmenybės, kuriose norą dalyvauti pareiškė 6 komandos: „Vienuolikė“, „Topoliai“, „Grafas“, „Slėnis“, „HBH“ ir „Aston Villa“. Visos ekipos tarpusavyje rungtyniaus rato sistema. Pasibaigus pirmajam etapui, keturios pajėgiausios komandos sužais dėl nugalėtojų vardo dar po vienerias rungtynes.
Sužaidus pirmuosius du turus pergalingai rungtyniauja „Grafo“ ekipa, rezultatu 6-0 įveikusi „Slėnio“ ir 9-4 „Aston Villos“ komandas. Pralaimėjimo kartėlio kol kas nėra patyrę ir „Vienuolikės“ ir „HBH“ kolektyvai, tarpusavio rungtynėse sužaidę 9-9 ir nugalėję atitinkamai „Topolių“ ir „Slėnio“ ekipas. Pergalių džiaugsmo vis dar nepatyrė dvi komandos – „Topoliai“ ir „Slėnis“.
Rezultatyviausiai Veteranų pirmenybėse kol kas rungtyniauja „Vienuolikės“ atstovas Nerijus Šliogeris, įmušęs 7 įvarčius. Nuo jo vienu taikliu smūgiu atsilieka „Grafo“ ir „Aston Villos“ atakų lyderiai Gintautas Pazdrazdis ir Robertas Kratavičius.
Visos Kretingos veteranų salės pirmenybių rungtynės vyksta Kretingos technologijų ir verslo mokyklos sporto salėje. Rungtynės vyksta be žiūrovų.

 35,244 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes