an attractive woman in a car gets the car keys. rent or purchase of auto - concept. professional salesperson during work with customer at car dealership. giving keys to new car owner.

Kartais bet kuris vairuotojas neišvengiamai atsidurs tokioje situacijoje, kai transporto priemonės nepavyks atrakinti. Šiame gyvenimo etape geriausia pasikliauti spynų atrakinimo specialistais, kurie yra savo srities profesionalai. Žinoma, sunku išlikti ramiais, tačiau tokioje situacijoje labai svarbus mąstymas, nes netinkamas elgesys gali brangiai kainuoti.

Esame įpratę užrakinti tai, ką norime apsaugoti. Automobilio, namo, seifo, darbo ar kito objekto užrakinimas apsaugo mūsų fizinį turtą ir mūsų brangų privatumą.  Laiku užrakintos spynos ir rakteliai gali užkirsti kelią įvairiausioms nemalonioms situacijoms, kurių negali suteikti nei policija, nei kitos viešosios tarnybos.

Avarinis atrakinimas – pagalba sunkiu gyvenimo momentu

Kaip pastebėjo avarinių durų atrakinimo meistrai, automobilių atrakinti negalintys vairuotojai dažnai bando susidoroti su situacija patys: imasi grubių veiksmų, bando atidaryti duris ar bagažines, išdaužo langus. Toks vairuotojų elgesys dažnai būna labai spontaniškas, nepasitikint savo gebėjimu susitvarkyti su situacija ir neįvertinus grėsmės pasekmių, todėl savaime suprantama, kad paviršiaus pažeidimai, stiklų dūžiai ir gresiančios remonto išlaidos yra neišvengiamos.

Žinoma, galima pateisinti žmones, kurie patys bando atrakinti automobilio duris, nes dažniausiai skuba ir nori kuo greičiau išspręsti problemą, tačiau toks sprendimas daug kainuoja, kadangi patys žmonės tik dar labiau sugadina spyną ar išdaužia langus.

Vairuotojo bandymai patys atidaryti automobilį be kvalifikuoto specialisto pagalbos tik sugadins transporto priemonę

Avarinis automobilio atrakinimas – tai paslauga, kuri gali būti reikalinga kiekvienam, dėl to nereikia panikuoti ir geriausia pasitikėti meistru, kuris savo darbą atliks kiek tik įmanoma geriau. Šiose situacijose verta skambinti spynų atrakinimo ekspertui:

  • Raktelis užrakintas automobilyje;
  • Nerandu automobilio raktelių;
  • Raktas įstrigo spynelėje arba buvo sulūžęs;
  • Transporto priemonės negalima normaliai užrakinti;
  • Sugadinta automobilio spyna;
  • Raktai pavogti arba pamesti.

Atidžiai pažvelgus į spynos konstrukciją, dėmesys sutelkiamas į išorinį apvalkalą, kuris yra glaudžiai susijęs su visos spynos saugumu ir patikimumu. Tad pirkdami spyną investuokite į korpuso kokybę, o cilindras gali būti pigesnis. Bent jau laikinai. Jei turėsite papildomų pinigų šiam pirkiniui, galėsite keisti kokybiškesnes dalis.

Nepamirškite, kad kartais reikia ne tik pakeisti spyną, bet ir įsigyti ir pasigaminti atsarginius raktus

Į kliento nurodytą vietą atvykęs meistras detaliai įvertins situaciją ir nedelsdamas imsis veiksmų. Dėl aptarnavimo – avarinis durų atrakinimas bus išsamiai paaiškintas kiekvienu atveju: konsultacijos teikimas, taip pat automobilio išmontavimas ar remontas, pamestos apsaugos nuo vagystės spynos perprogramavimas ar atjungimas bei naujo automobilio raktelio pagaminimas. Durų atrakinimo meistras visada pasirūpina, kad ne automobilių vagims prireiktų jų pagalbos – kliento saugumas yra vienas iš pagrindinių tikslų, todėl, kad būtų išvengta transporto priemonės vagystės.

Taip pat labai naudinga telefonų knygoje pasilikti meistro telefono numerį – vietoje vardo galite tiesiog įvesti „avarinis durų atidarymas“. Kas žino, kada vėl gali prireikti jų pagalbos, nes niekas nėra apsaugotas nuo gyvenimo situacijos, kai reikia skubiai atrakinti duris. avarinis-atrakinimas.lt yra profesionalai, kurie jums ir jūsų automobiliui padės visuomet, kuomet jums tik prireiks pagalbos. Įmonėje dirba tik kompetentingi savo srities specialistai, kurie gerbia klientų laiką, dėl to visuomet skuba atvykti kuo greičiau ir išspręsti visas problemas, kurios susiję su durų atidarymu.

 8,326 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes