TV on the blue cabinet in modern living room on cream color wall background,3d rendering

Kartais televizoriaus pakabinimas ant sienos yra teisingiausias ir patogiausias svetainės dizaino sprendimas. Taip televizoriai bus apsaugoti nuo naminių gyvūnėlių ar mažų vaikų. Tačiau tai taip pat puikus dizaino sprendimas! Pavyzdžiui, Samsung The Frame. 

Samsung televizoriai, kurie primena paveikslus, puikiai atrodys ant sienos. Ploniausias korpusas ir berėmės ekranas leidžia šiems televizoriams „ištirpti“ interjere, kad jie atrodytų kaip paveikslas. Be to, šie Samsung televizoriai gali būti dekoruoti rėmu, pagamintu iš plastiko ar odos, ir netgi dekoruoti bageto rėmu. Samsung televizoriai aprūpinti specialiu laikikliu, leidžiančiu televizorių tvirtinti arti sienos. Tačiau kitų modelių ir gamintojų televizoriai dažniausiai būna be jokių laikiklių, tačiau tai netrukdo jų tvirtinti prie sienos – tereikia įsigyti tinkamą laikiklį. Tačiau reikia atsiminti keletą svarbių taisyklių.

Visų pirma, televizorių geriau montuoti ant tvirtos sienos – plytų ar betono. Gipso kartono pertvara gali neatlaikyti įrenginio svorio – 32–40 colių Samsung televizoriai sveria nuo 4 iki 10 kg, o didesni Samsung televizoriai – iki 40 kg. Jei televizoriai montuojami arti sienos, taip pat turi būti skirta vietos elektros lizdams. Na, o atstumas nuo sienos iki sofos turi būti bent pusantros įstrižainės, kad būtų patogu mėgautis vaizdu.

Kaip pasirinkti laikiklį, jei jo nėra komplekte? Jis parenkamas atsižvelgiant į universalaus VESA laikiklio dydį (50×50, 100×100, 600×400 ir kt.), nurodytą televizoriaus vadove. Taip pat svarbu yra įrenginio, kurį norite pritvirtinti prie sienos, svoris ir įstrižainė. Televizoriai gali būti tvirtinami ant stacionarių, pasukamų ar pakreipiamų laikiklių – pirmieji laiko televizorių tik prieš žiūrovą, o kiti leidžia televizorių pakreipti arba pasukti horizontaliai. Tvirtinant televizorių ant pasukamų ir pakreipiamų laikiklių, suteikiama daugiau galimybių patogiai žiūrėti iš skirtingų kambario vietų, tačiau šie laikikliai yra brangesni.

Prie sienos tvirtinami Samsung televizoriai neužima papildomos vietos, o atrodo itin įmantriai, tačiau rinkdamiesi įrenginio vietą nepamirškite įsitikinti, kad niekas nesugadintų jūsų įrangos – pavyzdžiui, per arti esančios balkono durys, arba spintos durys.

 29,861 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes