Stiliaus negalima nusipirkti. Šį posakį tikriausiai esate savo gyvenime girdėję ne vieną kartą. Kiekvienas galime nusipirkti prabangių prekės ženklų drabužių, bet tai dar nereiškia, kad mokėsime juos derinti tarpusavyje. Dėl to, tikrai nereikia išleisti krūvos pinigų, kad atrodytumėte stilingai. Socialiniai tinklai lūžta nuo mados influencerių, kurios skatina pirkti tam tikrus produktus. Daugelis esame įsitikinę, kad vadovaudamiesi žymių žmonių stiliaus patarimais iš karto atrodysime geriau. Vis dėlto, aklai kopijuodami kitus pamirštame savo savitą stilių, neatsižvelgiama į figūros išskirtinumus. Dėl to, šiais laikais gatvėse vaikšto šimtai vienodai atrodančių merginų, kurios bijo išreikšti save per madą. Šiame straipsnyje rasite patarimų, kurie leis kitaip pažvelgti į asmeninį stilių. 

 

Stilingus drabužius galite rasti visur

Stilingi žmonės puikių drabužių gali rasti net ir mažai žinomose prekybos vietose. Daugelis galvoja, kad tik apsipirkdami populiariuose mados namuose galime atrodyti išskirtinai. Deja, dažnai nutinka priešingai, nes paveikti socialinių medijų įsigyjame tuos pačius gaminius kaip ir milijonai kitų žmonių. Dėl to, stilingi žmonės mados perliukų gali rasti ir padėvėtų drabužių parduotuvėse, vintažiniuose butikuose. Juose galite rasti vienetinių gaminių, kurie tikrai patrauks praeivių dėmesį. Taigi, nebijokite apsipirkinėti įvairiuose prekybos centruose, nes nustebsite kokių netikėtų radinių galite atrasti.

 

Nekopijuokite įžymybių

Didelė dalis jaunų merginų stiliaus inspiracijų ieško socialinėse medijose. Tai gali padėti atrasti netikėtų drabužių derinimo būdų ar atrasti naują mažai žinomą prekybos vietą. Vis dėlto, stenkitės pasisemti idėjų, bet ne aklai kopijuoti kitų žmonių stiliaus. Kiekvienas turime skirtingą kūno sudėjimą, mūsų gyvenimo būdas ir charakteriai taip pat nėra vienodi, todėl turėtumėte išreikšti save per madą. Dažnai rengiamės drabužiais, kurie mums nepatinka, nes bijome išsiskirti iš minios. Vis dėlto, populiariausios mados influencerės į mados olimpą iškilo būtent dėl drąsos būti savimi ir nebijokite eksperimentuoti su savo stiliumi. Kas galėjo pagalvoti, kad naktiniai marškiniai taps vienu stilingiausių stiliaus akcentų šį sezoną? Taigi, būkite drąsios ir nepraraskite savo savito stiliaus. 

 

Puoškitės dėl savęs

Neverta vadovautis nustatytais stiliaus standartais, kurie riboja mūsų vaizduotę. Jeigu nesijaučiate gerai dėvėdamos aukštakulnius tikrai neprivalote jų dėtis net ir prie prabangios suknelės. Šiuo metu rinkoje gausu stilingų basučių ir mokasinų, kurie puikiai dera prie puošnios aprangos. Įsidėmėkite, kad niekada neturėtumėte puoštis dėl aplinkinių. Dėvėkite tai, kad priverčia jus jaustis geriausia savęs versija. Nesivaikykite stilingiausios merginos titulo. Dažnai tokios moterys aukoja savo patogumą ar net pomėgius, kad pademonstruotų aplinkiniams nepriekaištingus įvaizdžius. 

 

Nesivaikykite prabangių etikečių

Drabužio kaina dar nereiškia, kad jis atrodys puikiai ant jūsų kūno. Dažnai moterys prieš pirkdamos rūbus nesusimąsto apie savo figūrą. Pravartu rengtis taip, kad pabrėžtumėte savo mylimiausias kūno vietas. Drabužiai gali padėti paslėpti vietas, kurios priverčia jus kompleksuoti, todėl juos rinkitės labai atidžiai. Rinkitės drabužį ne pagal prekės ženklą. Svarbu įvertinti rūbo modelį, patogumą, medžiagą. Pagalvokite ir apie tai, kaip planuojate jį priderinti prie jau turimų rūbų savo drabužinėje. Jeigu ieškote stilingų ir kokybiškų drabužių už prieinamą kainą apsilankykite https://www.diavolesa.lt/25-sukneles. Čia rasite ne tik didelį vasarinių suknelių pasirinkimą, bet ir patogių drabužių kasdienai. 

 6,124 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes