Darbui, mokslams, hobiams ar laisvalaikiui nešiojamas kompiuteris gali tapti geriausiu pasirinkimu. Tai patogūs, lengvai naudojami ir itin praktiški kompiuteriai, kurie leidžia atlikti daugybę skirtingų darbų ir užduočių, nepaisant to, kur esate: namuose, darbe ar išvykoje. Tačiau, jų pasirinkimas yra tikrai gana didelis ir įvairus. Nešiojami kompiuteriai skiriasi ne tik savo dizainais ar dydžiais, bet ir gamintojais. Tam tikri gamintojai šiais metais susilaukė itin daug dėmesio ir populiarumo. Apie juos ir jų gaminamus nešiojamus kompiuterius plačiau – šiame straipsnyje. 

Dell 

Vienas iš žinomiausių ir plačiausiai naudojamų nešiojamų kompiuterių gamintojų – Dell. Dauguma Dell gaminamų nešiojamų kompiuterių pasižymi išskirtinai lengvais, patogiai nešiojamais dizainais, o taip pat, didele galia ir puikiu akumuliatoriaus veikimo laiku. Tad, jei ieškote gero ir ilgai veikiančio nešiojamo kompiuterio darbui ar mokslams, vienas iš Dell modelių gali tapti puikiu pasirinkimu. Pavyzdžiui, XPS serijos modeliai pasižymi itin geromis specifikacijomis. Jie yra papildyti naujausiais, aukščiausios raiškos ekranais, taip pat, yra pagaminti iš inovatyvių medžiagų. Visi Dell kompiuteriai atrodo puikiai, yra papildyti puikia kompiuterine įranga, o svarbiausia, yra itin lengvi ir patogūs. Galima rasti tiek biudžetinių, tiek aukščiausios klasės modelių. Tai reiškia, kad kiekvienas tikrai gali rasti ir pasirinkti sau tinkamiausią modelį. 

Apple

Apple, vienareikšmiškai, galima laikyti populiariausiu ir geidžiamiausiu išmaniųjų technologijų gamintoju. Populiarūs yra ne tik Apple iPhone telefonai, bet ir nešiojami Apple kompiuteriai. Tai patikimi, aukštą kokybę garantuojantys įrenginiai, kurie yra ne tik stilingi, bet ir pasižymi efektyviu veikimu. Visi MacBook naudotojai patvirtins, kad šie nešiojami kompiuteriai turi puikius ekranus, gerą akumuliatoriaus veikimo laiką, minimalistinius, bet puikiai atpažįstamus dizainus. Nors ir yra brangesni nei dauguma Windows operacinę sistemą naudojančių nešiojamų kompiuterių, tai yra patikimi, lengvai naudojami ir stilingi įrenginiai. Naujausi MacBook nešiojami kompiuteriai naudoja Apple gaminamus procesorius, kurie suteikia išskirtinai greitą ir našų veikimą. Galima rinktis standartinius MacBook, MacBook Air arba išskirtinai galingus MacBook Pro modelius. 

HP

Naujausi HP nešiojami kompiuteriai – vieni iš populiariausių įrenginių, nešiojamų kompiuterių rinkoje. Tai greiti, galingi ir itin lengvai naudojami nešiojami kompiuteriai, kurie, be kitą ko, dar pasižymi ir stilingais dizainais, modernia išvaizda. HP gamintojas yra laikomas vienu iš patikimiausių nešiojamų kompiuterių gamintojų, tad, pasirinkdami vieną ar kitą modelį tikrai neapsiriksite. Skirtingų serijų kompiuteriai puikiai tiks ir skirtingoms užduotims, tikslams. Tai garantuoja, kad kiekvienas gali rasti savo poreikiams labiausiai tinkantį HP nešiojamo kompiuterio modelį. Itin platų HP nešiojamų kompiuterių pasirinkimą galima rasti Varle.lt svetainėje: https://www.varle.lt/nesiojami-kompiuteriai/nesiojami-kompiuteriai/?f.s-gamintojas=HP

Asus 

Praktiškas ir universalus pasirinkimas – vienas iš Asus gamintojo gaminamų nešiojamų kompiuterių. Skirtingų serijų Asus nešiojami kompiuteriai puikiai tinka skirtingiems biudžetams ir skirtingiems poreikiams. Asus Zenbook modeliai pasižymi išskirtiniu lengvumu, Chromebooks serijos gaminiai – puikia, prieinama kaina, o ROG Zephyrus žaidimams skirti modeliai – stulbinančia galia. Asus yra žinomas dėl savo nešiojamų kompiuterių kompaktiško ir patogaus dydžio, o taip pat, itin stilingų ir modernių dizainų. Visi Asus kompiuteriai yra patikimi, o puikus kainos ir kokybės santykis tik ir skatina pasižvalgyti šio gamintojo asortimente. 

Lenovo

Lenovo – gamintojas, kuris daugeliui iš mūsų asocijuojasi su patikimumu, puikiais verslo klasės nešiojamais kompiuteriais. Ir iš tiesų, Lenovo gamina vienus iš plačiausiai naudojamų ir populiariausių verslo klasės kompiuterių – ThinkPad. Taip pat, šio gamintojo asortimente galime rasti ir IdeaPad kompiuterius, kurie puikiai tinka mokslams. Nors ir nėra patys stilingiausi, šie kompiuteriai yra be galo patikimi, patvarūs ir ilgaamžiai. Tad, pasirinkus vieną iš tokių modelių, galėsite būti garantuoti efektyviu veikimu. Tačiau, Lenovo gamina ir paprastus nešiojamus kompiuterius, kurie pasižymi itin kompaktiškas dizainais, net gali turėti pirštu valdomos ekranus. Tai geras ir praktiškas pasirinkimas. 

Razer

Galiausiai, galima išskirti ir Razer gamintojo nešiojamus kompiuterius, kurie yra skirti kompiuterinių žaidimų žaidimui. Šioje rinkoje, tai vienas iš geriausių ir populiariausių pasirinkimų. Razer gamina galingus, išskirtiniais dizainais pasižyminčius ir universalius nešiojamus žaidimų kompiuterius, kurie leis mėgautis pačiomis geriausiomis žaidimų patirtimis. Šio gamintojo gaminami nešiojami kompiuteriai pasižymi itin patvariais dizainais, ilgaamžiškumu. Be kitą ko, šie kompiuteriai turi ir aukščiausio lygio specifikacijas, tad, užkietėjusiems kompiuterinių žaidimų entuziastams tai gali tapti puikiu pasirinkimu. 

Apsilankykite Varle.lt internetiniame prekybos centre, kur rasite itin platų ir įvairų nešiojamų kompiuterių pasirinkimą, už gerą kainą. Ne gana to, iš Varle.lt galėsite įsigyti ir kompiuterinių žaidimų įrangos.

 

 10,833 peržiūrų (-a)

75% LikesVS
25% Dislikes