Ketvirtadienio rytą, apie 8.45 val., kelyje Kretinga–Kūlupėnai įvykusioje avarijoje žuvo žmogus.

Pirminiais duomenimis, automobiliu „Ford Galaxy“ važiavęs vyras slidžiame kelyje nesuvaldė transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio ir šonu trenkėsi į medį.

Atvykę į avarijos vietą Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai rado automobilių durelių vairuotojo vietoje prispaustą vyrą.

Pasak Kretingos PGT viršininko Eugenijaus Bertašiaus, gelbėtojams nupjovus stogą, vairuotojas buvo iš automobilio ištrauktas ir perduotas medikams, kurie konstatavo žmogaus mirtį.

Socialiniuose tinkluose pasirodžius informacijai apie šią tragiškai pasibaigusią avariją, pasipylė priekaištai kelininkams, neva nesugebantiems pasirūpinti eismo saugumu.

AB „Kelių priežiūra“ Kretingos kelių tarnybos viršininkas Tomas Balčytis „Švyturiui“ teigė, jog šiame kelio Kretinga–Kūlupėnai ruože, besidriekiančiame per mišką, asfalto danga buvo barstoma druska apie 5.23 val. ir apie 6.27 val.

„Barstytuvas, pagal navigacinės įrangos duomenis, tuo laikotarpiu važiavo į Kūlupėnus ir grįžo atgal. Vėliau, barstymo priemones, važiavo į Salantus“, – sakė T. Balčytis.

Kad kelio ruožas ryte buvo slidus patvirtino ir į avarijos vietą vykę ugniagesiai.

 16,475 peržiūrų (-a)

33% LikesVS
67% Dislikes