Kiekvienam žinomas posakis, kad „vienas lauke ne karys“, įrodo, kaip yra svarbu komandą turėti ne tik rajono gyvenime, bet ir Lietuvos ar Europos politikoje. Mes, socialdemokratai, esame didelė jėga, vienijanti kairiųjų pažiūrų žmones. Giname labiausiai socialiai pažeidžiamas gyventojų grupes ir kuriame politiką kartu, kuri ne tik padeda užtikrinti infrastruktūrą neįgaliesiems, tinkamas socialines išmokas, pagalbą įsitvirtinant gyvenime, bet tuo pačiu savo darbais prisidedame ir prie rajono vystymosi.

Į šiuos rinkimus esame surinkę naujos kartos specialistų, profesionalų, ekspertų komandą, kurią vienija bendros idėjos, bendri tikslai ir mūsų garbės pirmininko – Valerijono Kubiliaus – palaikymas. Kretingos socialdemokratai yra Lietuvos komandos dalis, kuri atneš pokyčius ir investicijas, reikalingus ne tik Kretingos miestui, bet ir visam rajonui.

Primenu faktą, kad Kretingos rajono savivaldybė šioje kadencijoje pirmą kartą istorijoje negavo jokių valstybės investicijų. Padėtį teko taisyti pačiam, kuomet, kartu su administracijos kolektyvu, per trumpą laiką dar pavyko gauti investicijas Senojo parko tvarkymui ir centriniam miesto stadionui, kuriam skirtas finansavimas yra marinuojamas ir yra reali grėsmė jį prarasti.

Kretingos socialdemokratų komandoje turime žmones, kurie gebės pritraukti finansavimą rajono tvarkymui. Pradedant daugiaaukštėmis automobilių parkavimo aikštelėmis, baigiant centriniu miesto stadionu, Kretingos turgumi bei daugiabučių kiemų tvarkymo programa. Akis badančios problemos nebuvo sprendžiamos, nes politiniai komitetai neneša atsakomybės už savo kalbas ir veiksmus bei neturi realių galimybių gauti valstybės lėšų. Tą parodė ir ketverių metų rezultatas, kurį matome visi.

Į rinkimus einame tam, kad pakeistume šią situaciją ir sukurtume Kretingos rajoną kartu. Pavyzdžių turime daug. Rajonai, kuriuose mero pareigose yra jauni, partijos palaikymą turintys socialdemokratai – yra žingsniu priekyje kitų. Telšiai, Naujoji Akmenė, Alytus, Marijampolė ir Jonava parodė, kaip galima kurti, kaip reikia pritraukti investicijas ir įrodė, kad be valstybės pagalbos, realios investicijos į rajoną nėra pritraukiamos.

Kretingos rajonas yra strategiškai patogioje vietoje, kurią reikia tik tinkamai įveiklinti, turint aiškią viziją. Turime konkretų, socialdemokratų planą Kretingos rajonui, kurį pristatysime artimiausiu metu bei kuriame – kursime rajoną kartu su visais gyventojais. Esame socialdemokratai, o mūsų pareiga – gerbti, girdėti ir ginti. Kiekvieną.

Kandidatas į merus – Egidijus VISKONTAS

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Lietuvos socialdemokratų partijos Kretingos skyriaus politinės kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 4576.

 30,178 peržiūrų (-a)

83% LikesVS
17% Dislikes