Praūžusi rinkiminė kampanija parodė, kad socialdemokratai buvo vieninteliai, kurie pateikė aiškią rajono viziją, konkrečius ateities darbus ir realius pažadus įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Pateikėme ir gyventojams pristatėme realių darbų programą, kurią esame pasiruošę įgyvendinti per ateinančių keturių metų kadenciją. Gyventojų pasitikėjimas bei jų lūkesčiai yra ypatingai svarbūs, nes programą kūrėme remdamiesi tiek miesto, tiek rajono gyventojų idėjomis, išsakytomis problemomis ir pasidalintais pastebėjimais.

Ypatingą dėmesį esame pasiruošę skirti bendruomenėms ir jų veiklos stiprinimui bei finansavimo užtikrinimui. Turime norą sustiprinti seniūnijas, išpuoselėti Salantų bei Darbėnų regionus, kurie privalo turėti stiprius centrus. Rajono gyventojų problemų sprendimas yra mūsų rūpestis, o dėmesys kaimo žmogui – socialdemokratų pažadas.

Kovo 5-tą dieną kviečiame visus ateiti ir išreikšti savo valią rinkimuose, palaikant mūsų kandidatą į merus, mūsų sąrašą ir mūsų programą.

Esame socialdemokratai, o mūsų pareiga gerbti, girdėti ir ginti. Kiekvieną.

*Pilną mūsų programą bei kandidatus rasite www.EgidijusVISKONTAS.lt

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos socialdemokratų partijos Kretingos skyriaus rinkimų kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 4612.

 

 43,111 peržiūrų (-a)

83% LikesVS
17% Dislikes