Į „Švyturio“ redakciją kreipėsi, kaip prisistatė, nuolatinis laikraščio skaitytojas ir paprašė pasidalinti jo informacija apie Salantuose stovinčią turistams skirtą žemėlapių spintelę.

Tad šįkart tiesiog pacituosime skaitytojo pateiktą informaciją:

„Laba diena, gerbiamoji „Švyturio“ redakcija, esu nuolatinis laikraščio skaitytojas, džiaugiuosi, kad skelbiate rajono gyventojams reikalingą informaciją. Turiu prašymą.

Salantuose stovi tokia turistams, tikriausiai, skirta spintelė, kurioje turėtų būti žemėlapiai. Bet jų ten nėra, kodėl? Noriu, kad paskelbtumėt šią informaciją, nes, galbūt, kokia nors tuo pasirūpinti galinti įstaiga ištaisys šitą nesusipratimą. Ten parašyta „žemėlapiai“, o jų nėra.

Žinoma,  gal dabar ne sezonas ir turistų nėra, gal dėl to ten nieko nėra? Bet gal tiesiog pamiršta tai, o gal baigėsi žemėlapiai, nežinau…

Bet ta vieta labai lankoma turistų, nes ten šalia tų „žemėlapių“ yra Salantų populiariausia kavinė „Pakalnutė“, kurią anksčiau taip gerai išreklamavo A. Užkalnis, ir kuri tikrai susilaukia daug turistų ir kitokių lankytojų.

Tad paprašykite  ir kitų skaitytojų pasidalinti šia informacija ir, galbūt, ši primiršta žemėlapių spintelė bus atgaivinta, kai reikalingas įstaigas ši informacija pasieks per jūsų laikraštį. “ [kalba taisyta,– aut. past.].

 6,779 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes