Facebook paskyros nuotr.

Kretinga, esanti šalia Baltijos jūros, neretai praleidžiama šešėlyje Palangos šurmulio. Tačiau Orijus Gasanovas teigia, kad tai tik klaidingas įspūdis, nes Kretinga turi daugybę paslėptų žavesio taškų ir siūlo poilsį už patrauklią kainą. Jo sukurtos filmuotos laidos apie Kretingą pateikia tai įrodančius įspūdingus vaizdus ir pristato miestelio privalumus.

Laidoje “Orijaus atostogos Lietuvoje. Kretingoje su Juste Starinskaite”, Orijus Gasanovas ir Justė Starinskaitė pasakoja apie savo poilsio patirtį Kretingoje. Jie atkreipia dėmesį į renovuotą žiemos sodą, kuris įgavo naują gyvenimą ir tapo vieta, kurią būtinai verta aplankyti. Tai nuostabi vieta, kurią Orijus Gasanovas rekomenduoja visiems.

Turistai, ieškantys įdomios ir pigios atostogų vietos netoli jūros, gali rasti visa tai Kretingoje. Laidoje pristatomos nuostabios vietos, kurias verta aplankyti, taip pat atskleidžiama gausybė nakvynės galimybių, kurios tikrai patiks kiekvienam skoniui.

Orijus Gasanovas ragina savo gerbėjus ir laidos žiūrovus apsilankyti Kretingoje, kurią jis apibūdina kaip neįtikėtiną atostogų vietą. Jis pabrėžia, kad Kretinga yra labai arti jūros – vos 18 minučių kelio atstumu. Tai tikra laimė atostogautojams, ieškantiems artumo ir gamtos grožio.

Jei trokštate sužinoti daugiau apie Orijaus Gasanovo ir Justės Starinskaitės atostogas Kretingoje bei atrasti šio miestelio žavesį, kviečiame pasižiūrėti laidą “Orijaus atostogos Lietuvoje. Kretingoje su Juste Starinskaite” visose Delfi platformose ir Youtube. Taip pat galite rasti laidos nuorodą komentaruose po šiuo tekstu, kurį Orijus Gasanovas paskelbė savo Facebook paskyroje.

Skubėkite aplankyti Kretingą ir atraskite jo unikalumus bei puikias atostogų galimybes už prieinamą kainą. Tai vieta, kurią verta pamatyti ir patirti savo akimis!

“Švyturio” inf.

 

 24,911 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes