„Metai greitai bėga, o mes kartu gyvename ir dirbame jau 20 metų! Mūsų bendruomenėje per tą laikotarpį nuveikta nemažai gerų darbų. Savo kraštą mylinčių žmonių dėka per 20 metų bendruomenė įsigijo ne tik materialinių vertybių, bet ir dvasinių – susirado draugų, bendraminčių, užtarėjų“, – rašoma „Facebock“ puslapyje „Salantų krašto naujienos“.

Gražios sukakties proga Laivių bendruomenės centras ,,Laiviai” teikė projekto ,,Jau 20 metų mes viena šeima” paraišką Kretingos rajono savivaldybei. Projektas buvo patvirtintas ir jo įgyvendinimui suteiktas finansavimas – 1600,00 Eur. Prie gauto finansavimo bendruomenė prisidėjo savo lėšomis – 310,42 Eur.

Projektas buvo įgyvendintas 2 etapais:

  1. Pažintinė kelionė po Anykščių kraštą (liepos 1 d.).
  2. Materialinės bazės stiprinimas (stiklinių ir puodelių komplektų įsigijimas) ir jubiliejinės rudens šventės rengimas lapkričio 11 d.

Projekto partneriai – ,,Imbariečių draugija”.

Lapkričio 11 d. vyko bendruomenės centro ,,Laiviai” 20 metų veiklos jubiliejinė šventė.

Širdingiausius sveikinimus ir dovanas perdavė, įteikė Seimo narys Antanas Vinkus, Kretingos rajono savivaldybės tarybos narė Vitalija Valančiutė, Imbarės seniūnijos seniūnas Antanas Turauskis, ,,Imbariečių draugijos” pirmininkė Daiva Stonkuvienė ir Laivių seniūnaitijos seniūnaitė Aurelija Vaitkutė. Nuoširdus ačiū.

Šventės metu buvo pasveikinti patys aktyviausi bendruomenėje kaimo gyventojai, bendruomenės nariai. Jiems įteiktos, kaip dovana, Žemaitijos vėliavos (lėšos iš projekto ,,Jau 20 metų mes viena šeima”). Ačiū už jūsų atsidavimą, dirbant savanorišką darbą bendrai kaimo žmonių gerovei.

Pasveikinti ir bendruomenės jubiliatai: Rolandas Valinskis, Marytė Šleinienė ir Giedrius Tuzas. Linkime geros sveikatos, ilgų gyvenimo metų, aplinkinių pagarbos ir artimųjų meilės. Vakaro šventės dalyvius muzika džiugino muzikantas Rimantas Varkojus (lėšos, pagal projektą.

Šaltinis Facebook puslapis „Salantų krašų krašto naujienos“.

 3,017 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes