Viena geriausių kino meilės istorijų laikomas 1987 metų amerikiečių filmas „Purvini šokiai“ gegužės 21-24 dienomis Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Palangoje atgims unikalioje filmo peržiūroje su gyvo garso koncertu „Dirty Dancing in Concert“.
Viena didžiausių pasaulio kino ir pramogų rinkos kompanijų „Lionsgate“, įkvėpta jau ketvirtą dešimtmetį besitęsiančios filmo sėkmės, rengia Lietuvoje dar neregėtą projektą „Dirty Dancing in Concert“, kuriame kino patirtis susijungia su gyva muzika ir šokiais.
Praėjusiais metais išpardavęs kelias dešimtis pasirodymų JAV, šiemet projektas rengia gastroles Europoje. Jau spėjęs išparduoti ne vieną pasirodymą Vokietijoje, Austrijoje, Nyderlanduose ir kitose mūsų žemyno šalyse, „Dirty Dancing in Concert“ atvyksta į keturis Lietuvos miestus, o šie pasirodymai bus vieninteliai projekto šou Baltijos šalyse.
„Dirty Dancing in Concert“ – tai dideliame ekrane rodomas originalus filmas „Purvini šokiai“, kurio metu scenoje gyvai atliekama visa puikiai pažįstama filmo muzika, o dalį šokių gyvai atkartoja profesionalūs šokėjai. Negana to, filmo-koncerto pabaigoje gyvo garso grupė su atlikėjais sugrįžta į sceną ir surengia tikrą 80-ųjų vakarėlį, nes dar kartą atlieka visus didžiausius filmo hitus.
Abejingų nepalikusi ir 10 kino apdovanojimų pelniusi romantinė drama „Purvini šokiai“ pasakoja apie jauną moterį vardu Baby (Jennifer Grey), kuri atostogų metu įsimyli šokių mokytoją Džonį (Patrickas Swayze‘as). Atostogos merginai tampa tikru nuotykiu, kupinu aistros, naujų atradimų ir, be abejo, šokių.
Filmas iš minios itin išsiskyrė ne tik jautria istorija, bet ir savo garso takeliu. Gegužės 21 d. Vilniuje, gegužės 22 d. Šiauliuose, gegužės 23 d. Kaune ir gegužės 24 d. Palangoje vyksiančių šou metu skambės tokie klasika tapę hitai, kaip Billo Medley ir Jennifer Warnes daina „I‘ve Had The Time of My Life“, grupės „The Contours“ hitas „Do You Love Me“ ar Erico Carmeno „Hungry Eyes“.

 102 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes