Įsibėgėjo rajono futbolo pirmenybės. “Salanto” nuotr.

Kretingos rajono futbolo pirmenybėse, kurios šias metais vyksta dviejuose lygose, į pabaigą eina pirmojo etapo kovos.
Pirmojoje lygoje, kurioje dviejų ratų sistema varžosi penkios komandos, iškovoję visas keturias pergales lyderiauja „Veltūno“ (Kretinga) ekipa. Be pralaimėjimų taip pat žygiuoja ir praėjusių pirmenybių nugalėtojai „Topolių“ futbolininkai, surinkę 9 taškus.
Trečioje vietoje savo „kraityje“ surinkę 6 taškus rikiuojasi „Sig group“ (Kretinga) kolektyvas. Kol kas 1-oje lygoje sunkiai taškus renka dvi „naujokės“, „Salanto“ ir „Mosėdžio“ ekipos, turinčios vos po 1 tašką, kurį, beje, pasidalino tarpusavio dvikovoje.
Rezultatyvumu kol kas šiose pirmenybėse išsiskiria „Veltūno“ puolėjai Marius Ruginis, kurio sąskaitoje 10 įvarčių, ir jo komandos draugas Karolis Norvilas, pelnęs 7 įvarčius.
Antroje lygoje, kurioje šias metais organizuojama 1 rato sistema, po kurio 4 komandos žais dėl nugalėtojų vardo, norą dalyvauti pareiškė 10 komandų.
Visos komandos kol kas yra sužaidusios po 6 rungtynes.
Užtikrintai ir be kluptelėjimų žygiuoja visas pergales pasiekę „Vydmantų“ žaidėjai, 10 taškų surinkusi antra rikiuojasi Kartenos ekipa.
Net 6 komandos – „PVM 21“, Jokūbavas, „Sūkurys“, „Amfiteatras“, „Darba“, „Kurmaičiai“ – yra surinkusios po 9 taškus ir 3 turams turi visus šansus pakovoti dėl vietos finale.
Po 9 įvarčius savo sąskaitoje turi ir trys rezultatyviausi šios lygos žaidėjai: „Vydmantų“ puolėjas Edgaras Makarovas ir „Amfiteatro“ atakų lyderiai Vakaris Jeruševičius ir Gvidas Žviklys.

 35,124 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes