Reik?s:
600 g milt?, 300 g sviesto, 500 g cukraus, 3 kiau?iniai, 500 g var?k?s, 3-4 obuoliai, 2 ?auk?teliai kepimo milteli?, 2 ?auk?teliai vanilinio cukraus, ?auk?telis cinamono.
Gaminimo eiga:
Kambario temperat?ros sviest?, pus? cukraus (250 g), miltus, kepimo miltelius ir ?auk?tel? vanilinio cukraus sud?ti ? duben? ir suminkyti te?los trupinius, kad gaut?si tarsi ?sm?lis?. Kitame dubenyje i?plakti var?k?, kiau?inius, likus? cukr? ir vanil?. Taip pat atskirame inde sumai?ome nuskustus ir gana plonom skiltel?m supjaustytus obuolius su cinamonu. Tada i?klojame skard? kepimo popieriumi ir sluoksniuojame: pus? milt? ?sm?lio?, ant vir?aus var?k?s mas?, ant var?k?s obuoliai, ant obuoli? dedame likusius milt? trupinius. Kepti iki 180 laipsni? ?kaitintoje orkait?je apie 1 h-1 h 15 min.
Skanaus!
Egl?s Pakalni?kyt?s receptas

 

Kokioms naujienoms teikiate pirmenyb??

View Results

Loading ... Loading ...

 24,628 per?i?r? (-a)

100% Likes
0% Dislikes