Nors u? lango vis spar?iau pakvimpa pavasariu, ta?iau, deja, dar gyvename karantino s?lygomis ir daugiau laiko leid?iame savo namuose. Kad neprailgt? ?is laikas, o ypa? ? pavasariniai savaitgaliai, kvie?iame  pasilepinti saldumynais ir su ?eima pasigaminti ypating? desert?. Kartu su kulinarijos meistre Aliona Piagaj i? desert? ?mon?s ?La Farine? ?? kart? pasigaminsime ypating? ?Makarons? desert?, kuris j?s? vakar?, kad ir karantino metu, namuose padarys jauk? ir nepamir?tam?.

?iam receptui reik?s:

Morengo su 26 proc. pama?intu cukraus  kiekiu;

115 g kiau?inio baltymo;

150 g cukraus;

165 g migdolini? milt?;

80 g cukraus pudros.

Gaminimas: ? plaktuv? ?dedame kiau?ini? baltymus su cukrumi. Plakame 40 minu?i? vidutiniu grei?iu. ? kita ind? sumai?ome migdol? miltus ir cukraus pudr? ? vis? mas? nusijoti. Kai abi mas?s yra paruo?tos, visk? kartu sumai?ome. Mas? dedame ? konditerin? mai?el?, i?spaud?iame ?dangteliais?. Paliekame 15 minu?i?, kad prad?t? veikti pudra. Kepame 15 minu?i? 140 laipsni? temperat?roje ir paliekame atv?sti. U?pildome morengus gana?u.

Gana?as ? baltas belgi?kas ?okoladas (Callebaut ? sumai?ytas su 30 proc. riebumo grietin?le)

Gana?ui reik?s: 

200 g ?okolado;

100 g 30 proc. grietin?l?s.

Gaminimas: vandens vonel?je i?tirpdome  200 g ?okolado su 100 g 30% grietin?le. Tada susiformuoja vientisa mas?. U?dedame maistin? pl?vel?. Paliekama 8 valandoms. Kai gana?as stabilizuotas, plakame kelias minutes ma?u grei?iu. Paruo?t? gana?? dedame ? konditerin? mai?el?. U?pildome ?dangtelius?. 

 Ir ?tai ? Makarons paruo?tas.

Galb?t ?is receptas jums pasirodys sud?tingas, ta?iau tikrai viskas pavyks kuo puikiausiai. Gaminkime kartu savo namuose ir likime sveiki.

Kulinarijos meistr? Aliona Piagaj i? desert? ?mon?s ?La Farine? 

 86,629 per?i?r? (-a)

100% Likes
0% Dislikes