Pomidor? sriuba.

Reik?s: 1 ?auk?telio baltojo vyno acto, 30 g ?viesios duonos, supjaustytos riekel?mis, 1 raudonosios paprikos, supjaustytos kubeliais, pus?s agurko, nulupto ir supjaustyto kubeliais, 300 g supjaustyt? pomidor?, 150 g vy?nini? pomidor?, dar 6 patiekimui, pus?s raudonosios ?ili paprikos, be s?kl?, smulkiai supjaustytos, pus?s raudonojo svog?no, smulkiai supjaustyto, 1 skiltel?s ?esnako, ?iupsnelio ?iobrelio, 100g ledo kubeli?, keli? la?? a?traus Tabasco pada?o (neb?tina), 2 ?auk?tai tyro alyvuogi? aliejaus patiekimui.

Puodelyje sumai?ykite vyno act? su 50 ml ?alto vandens ir puse ?auk?telio druskos. Sud?kite duonos riekeles ? acto ir vandens mi?in?, leiskite i?mirkti, pad?kite ?alin.

? virtuvin? smulkinimo kombain? sud?kite paprikas, did?i?j? dal? agurk?, didelius ir vy?ninius pomidorus, ?ili pipir?, svog?n?, ?esnak? ir did?i?j? dal? ?iobreli?. Sud?kite i?mirkyt? duon?, led? ir Tabasco pada??, sutrinkite iki vientisos mas?s. Pagardinkite prieskoniais pagal skon?.

Supilkite sriub? ? dvi gilesnes l?k?tes. Supjaustykite likusius vy?ninius pomidorus ir apibarstykite sriub?. Taip pat apibarstykite ir likusiais susmulkintais agurkais, ap?lakstykite tyru alyvuogi? aliejumi ir pipirais. Jeigu norite, patiekite su skrudinta duona.

U? recept? d?kojame maisto ekspertei Brigitai Baratinskaitei. Laukiame ir J?s? recept? su nuotrauka redakcija@svyturiolaikrastis.lt 

 413,615 per?i?r? (-a)

50% Likes
50% Dislikes