UAB „Kretingos vandenys“, atsižvelgdama į laikmečio ir gyventojų diktuojamus poreikius, kaskart tobulina savo įmonės internetinę svetainę, kad klientai galėtų kuo greičiau ir patogiau gauti reikalingas paslaugas. Tad norime įmonės klientus supažindinti su kai kuriomis funkcijomis ir galimybėmis – kokius veiksmus galima atlikti neišėjus iš namų, juolab, kad šiuo laikotarpiu tai itin aktualu.

Klientų apklausos anketa
UAB „Kretingos vandenys“ direktorius Tomas Jurgutis sakė, jog labai norėtųsi, kad gyventojai kuo aktyviau užpildytų svetainėje esančią Klientų apklausos anketą. Įmonė labai greitai gauna grįžtamąjį ryšį apie vartotojų aptarnavimo kokybę ir iškylančias problemas dėl teikiamų paslaugų. Gana greitai informacija įmonę pasiekia ir dar neseniai „veiklą“ pradėjusį jos facebook profilį ir puslapį. Klientai kviečiami pamėgti UAB „Kretingos vandenys“ puslapį ir tapti bendrovės draugais facebook profilyje.

UAB “Kretingos vandenys” klientų patogumui internetinėje svetainėje sukurta savitarnos sistema.

Siūloma popierines sąskaitas keisti į elektronines
Kaip tai padaryti? Jums tereikia su mumis susisiekti vienu iš Jums patogių būdų ir pranešti, jog pageidaujate gauti elektronines sąskaitas:
• prisijungus prie UAB Kretingos vandenys“ savitarnos;
• elektroniniu paštu – abonentinis@kretingosvandenys.lt;
• tel.: 8 445 43819, 8 445 43821.
Maloniai primename ir prašome nepamiršti deklaruoti atsiskaitomųjų apskaitos prietaisų rodmenų kiekvieno mėnesio 25-30 dienomis. Tai atlikti galite Jums patogiu laiku, tik prašytume nelaukti paskutinės dienos.
E- sąskaita – Jūsų patogumui
UAB „Kretingos vandenys“ siūlo naują atsiskaitymo galimybę už suteiktas paslaugas – E-sąskaitą. Tai patogiausias ir greičiausias būdas reguliariai atsiskaityti už UAB „Kretingos vandenys“ suteiktas paslaugas. Jums tik reikia kreiptis į banką, kurio paslaugomis naudojatės ir sudaryti E-sąskaitos sutartį.

Kodėl verta naudotis E-sąskaita?
• Patogu – nereikia kiekvieną mėnesį vykti į pašto skyrių ar banką sumokėti mokesčių, nereikia stovėti eilėse.
• Saugu – mokesčiai visada apmokami laiku – nereikia vargintis užpildant sąskaitas ir atsiminti mokėjimo terminų.
Pasirašius su banku E-sąskaitos sutartį, bankas kiekvieną mėnesį pagal bendrovės pateiktus duomenis nuo kliento banko sąskaitos nuskaitys reikiamą sumą. Sąskaitą su duomenimis apie suvartotą vandenį ir jos kainą, iš UAB „Kretingos vandenys“ gausite kiekvieną mėnesį Jūsų pasirinktu būdu.
Naudojantis E-sąskaita, skaitiklių rodmenis galima pranešti prisijungus prie UAB Kretingos vandenys“ savitarnos arba elektroniniu paštu: abonentinis@kretingosvandenys.lt

Pasidomėkite vandens kokybe
Atidarę UAB „Kretingos vandenys“ svetainę, dešiniajame šone rasite mėlynus kvadratus, viename iš jų parašyta „Vandens kokybė“. Paspaudę ant šios nuorodos, pamatysite Kretingos rajono vandens kokybės žemėlapį. Šioje skiltyje galima rasti informaciją apie vandens gręžinius, vandens gerinimo stotis, fluorido koncentracijos rodiklius atskirose vandenvietėse ar vandens kokybės rodiklius pagal vietoves.

Dabar ruošiama informacija apie praėjusių metų vandens tyrimų rezultatus. Gavus suderinimą iš Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos, duomenys bus paskelbti ir klientai galės susipažinti bei palyginti, kaip kito vandens kokybės parametrai. O parametrai tikrai pasikeitė, nes juk per tą laiką kai kuriose gyvenvietėse pradėti eksploatuoti vandens gerinimo įrenginiai.
Kasmet sudaromas gariamojo vandens mėginių nuolatinės ir programinės priežiūros grafikas, kuriuo vadovaujantis kontroliuojama geriamojo vandens kokybė UAB „Kretingos vandenys“ vandens tiekimo teritorijose nuo vandens kelio pradžios iki čiaupo.

UAB „Kretingos vandenys“ inf.

 18,461 peržiūrų (-a)

57% LikesVS
43% Dislikes