Užimtumo tarnyba bei EURES Lietuva komanda kviečia į virtualų renginį „Karjera Lietuvoje“.

Tai bus puiki galimybė užmegzti profesinius ryšius Lietuvos darbdaviams, darbo ieškantiems ar norintiems jį pakeisti asmenims. Taip pat – pirmuosius žingsnius darbo rinkoje žengiantiems aukštųjų bei profesinio mokymo įstaigų absolventams, į Lietuvą ketinantiems sugrįžti tautiečiams. Renginys bus naudingas Lietuvoje įsidarbinti norintiems žmonėms iš kitų ES valstybių narių, kad ir kurioje Europos vietoje jie dabar gyvena.

„Karjera Lietuvoje“ vyks gegužės 5-ąją nuo 11 iki 14 valandos. Tądien iš kompiuterio ar mobilaus įrenginio Jums tereiks prisijungti prie Europos darbo dienų platformos. Tiesa, užsiregistruoti į karjeros dieną rekomenduojama jau dabar: tai padarę darbdaviai platformoje gali skelbti laisvas darbo vietas, o darbo ieškantys – siųsti jiems savo CV, susitarti dėl darbo pokalbio.

„Šiuo metu vyksta aktyvi Lietuvos darbdavių ir darbo ieškančių asmenų registracija Europos darbo dienų platformoje. Čia užsiregistruoti ir atrasti vieniems kitus raginame kuo daugiau žmonių. Tuo labiau, kad ši paslauga – visiškai nemokama“, – teigė Užimtumo tarnybos paslaugų darbdaviams specialistė Daiva Kniežienė.

Virtualaus renginio dieną, gegužės 5-ąją, Užimtumo tarnyba bei EURES Lietuva komanda pristatys pranešimus apie situaciją Lietuvos darbo rinkoje, finansines galimybes teikiančias Europos darbo mobilumo programas, socialinės apsaugos aspektus bei darbo perspektyvas Lietuvoje. Darbdaviai potencialiems darbuotojams pateiks jų įmones reprezentuojančią vaizdo medžiagą bei laisvas darbo vietas.

„Pandemija pakeitė ne tik darbo, tačiau ir renginių organizavimo įpročius. Per šiuos metus daugelis jau įprato dirbti nuotoliniu būdu. Technologijos vis labiau užkariauja mūsų kasdienybę. Jei anksčiau į renginius virtualioje erdvėje žiūrėjome kiek skeptiškai, šiandien joje atrandame naujas galimybes pasikeitusioje tikrovėje“, – pridūrė D. Kniežienė.

Renginys „Karjera Lietuvoje“ – nemokamas.

 70,952 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes