Facebook nuotr.
Kol kas teturinti tik pamatus Vydmantų Dievo Gailestingumo bažnyčia svajoja apie unikalų – gintarinį – altorių. O svajonės tikrai pildosi atkaklaus tikslo, gerų žmonių ir Dievo malonės dėka!
Svajonė apie gintarinį altorių Vydmantų kleboną Karolį Petravičių aplankė… sapne. Prieš valandą savo parapijos paskyroje dvasininkas pasidalijo įkvepiančiu įrašu, prašydamas padovanoti gintarų.
“Prieš kurį laiką sapnavau labai gražų sapną… Įeinu į labai gražią bažnyčią, o joje – nuostabiai gražiai šviečiantis gintarinis altorius. Supratau, kad tai naujoji Vydmantų Dievo Gailestingumo bažnyčia. Žinoma, šiuo metu, kai bažnyčia teturi tik pamatus ir dėl lėšų stygiaus negalime tęsti darbų, mano sapnas atrodo nerealus… Bet tikiu, kad DIEVUI laiminant JI iškils!!! O kol ji kils visus kviečiu atnešti į koplyčią gintarų. Dydis nesvarbus, tinka kad ir patys mažiausi. Jie, kai bus surinktas reikalingas kiekis, bus panaudoti altoriui. Įamžink save naujos bažnyčios, VIENINTELIAME PASAULYJE!!! gintariniame altoriuje!” – rašo klebonas K. Petravičius, prašydamas dalintis įrašu.
Kunigas pridėjo ir nuotrauką su sauja gintarų, kurią pavadino “šiandienos laimikiu”.
Neturite gintarų? Visuomet galite pervesti auką į Vydmantų parapijos sąskaitą bažnyčios statyboms:
Vydmantų Šv. Jono Krikštytojo parapija
Sąskaitos nr.: LT 304010051003723395
Paskirtis: bažnyčios statybai

 32,301 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes