Penktadienį 17.30 val. @1000 saulių festivalyje Palangoje jūsų laukia labai įdomi galimybė susitikti su Žilvinu Gruodžiu, kuris supažindins su Wim Hof metodu.
Kas yra Wim Hof Metodas?
Tai natūralus kelias link jūsų optimalios kūno ir minčių būsenos. Metodas sudarytas iš trijų pavienių praktikų: kvėpavimo technikos, kūno atsparumo šalčiui ir minčių koncentracijos. Padidintas O2 ir CO2 kiekis reikiamu metu yra raktas į mūsų fiziologiją ir kūno bei proto valdymą.
Wim Hof, dar kitaip vadinamas Iceman, vyrukas kuris sumušė įvairiausius pasaulio rekordus ir taip įrodė, kad žmogus neturi ribų – visos ribos yra tik mūsų galvoje. Jis atlikdamas eksperimentus kviečiasi mokslininkus ir leidžia tyrinėti kas vyksta su jo kūnu.
Šiuolaikinis mokslas turi daug hipotezių, kodėl jam tai pavyksta padaryti. Kai kurios hipotezės priimamos daugumos, bet faktas tas, kad tik su kvėpavimu galima įgyvendinti įspūdingiausius dalykus – lipti nuogam į kalnus prie minusinės temperatūros pučiant žvarbiam vėjui, plaukioti lediniame vandenyje, bėgti maratoną žiemą basam…
Apie Wim Hof metodą galima rasti daug informacijos ir iš tų žmonių, kurie dalinasi savo praktikos rezultatais, ir iš tų kurie bando paaiškinti, kaip tai veikia.
Wim Hof metodas tai viena populiariausių praktikų šiuo metu. Tikriausiai todėl, kad metodas turi mokslinį pagrindimą, ar dėl to kad autoriui priklauso virš 20 pasaulio Gineso rekordų, o gal tiesiog, jog tai labai paprasta, nereikalaujanti daug laiko ir veiksminga praktika.
1000 saulių informacija

 726,598 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes