Kone geriausias apdailos pasirinkimas. Kadangi Vilniaus mieste yra vystomi įvairūs NT projektai, atkuriami bei renovuojami pastatai ne tik iš išorės, bet ir viduje, daugelis ieško pigesnių, bet tuo pačiu ir modernių apdailos sprendimų. Lubų apdaila ne išimtis, nes visi meistrai deda maksimalias pastangas, kad jos būtų itin lygios. Vienas iš pagrindinių ir kone pigiausių pasiūlymų išlaikant maksimalią kokybę yra įtempiamos lubos. Ši technologija leidžia patogiai ir nesudėtingai išspręsti lubų apdailos klausimus, todėl įtempiamos lubos Vilniuje yra vienos populiariausių ir didelę paklausą turinčių paslaugų.

Kone geriausias apdailos pasirinkimas

 Įtempiamų lubų populiarumas pradėjo didėti vos joms atsiradus Lietuvos rinkoje. Tuo metu Vilniuje gyvenantiems tokia apdailos metodika buvo naujiena. Meistrų montuojančių įtempiamas lubas sostinėje taip pat buvo nedaug. Tačiau pirmieji įtempiamas lubas užsisakę vilniečiai tapo greitai plintančios informacijos apie lubų suteikiamus patogumus skleidėjais. Įtempiamos lubos Vilniuje Lubumenas.lt specialistų pagalba daugelio sostinės gyventojų namuose ar komercinių erdvių patalpose tapo pagrindine interjero dalimi. Tad šiuo metu drąsiai galima tvirtinti ir nesuklysti, kad Vilniuje gyvenantiems įtempiamos lubos yra kone pagrindinis pasirinkimas renkantis laiko taupymą, apdailos paprastumą ir tikslumą bei ženkliai mažesnes kainas.

Vilniuje lubų apdaila nėra brangesnė

Gai kurie Vilniaus gyventojai yra linkę manyti, kad Lubumenas.lt įtempiamos lubos sotinėje kainuoja brangiau nei kituose miestuose. Tokia nuomonė yra klaidinga, nes praktiškai pasvarsčius, lubų konstrukcijos bei medžiagų pristatymas iš Vilniaus į kitus miestus kainuoja. Akivaizu, kad įtempiamų lubų kainos šiek tiek pakyla. Todėl priimtinos kainos ieškantiems savo dėmesį reikėtų sutelti tik į Vilniuje dirbančius Lubumenas.lt įtempiamų lubų specialistus. Jiems atvykti į kitą miestą ar rajonakainuoja laiko ir kuro sąnaudas. Tad, geriausias įtempiamų lubų pasiūlymas Jūsų laukia būtent Vilniuje, jei šame nieste gyvenate.

Kodėl Vilniečiai renkasi įtempiamas lubas

Lygių lubų su taisyklingais kampais buto ar biuro patalpose besitikinčių vilniečių dėmesį pirma krypsta į Lubumenas.lt siūlančių įtempiamų lubų pasirinkimo galimybes. Tačiau pasirinkimo gausa nėra vienintelis kriterijus, kuris akimirksniu priverčia pasirinkti būtent įtempiamas lubas. Lyginant su gipso kartono lubų lyginimo darbais, net ir Vilniuje įtempiamos lubos yra 3-4 kartus pigesnės. Ir patogumų gausa iki šiol įtempiamas lubas populiarina ne tik sostinė., bet ir visoje Lietuvoje.

 

  • Lengvas ir greitas montavimas. Apie 1-2 dienas po pasiruošimo;
  • Nereikalauja didelės priežiūros, valomos nesudėtingai;
  • Nepritraukia dulkių ir visada atrodo prabangiai;
  • Įtempiamų lubų pagalba bet kuriame Vilniaus rajone gyvenantis vilnietis gali paslėpti lubų trūkumus. Namų ar biuro erdvę sukurti su taisyklingomis linijomis;
  • Vilniuje galima pasirinkti įvairių spalvų įtempiamas lubas, raštų, net ir su fotografija.

 

Taigi, Vilniuje ieškančių įtempiamų lubų specialistų naudinga iš naujo atrasti Lubumenas.lt siūlomus patogumus. Kad geriausios įtempiamos lubos atsirastų ir Jūsų namų, darbo ar komercinių patalpų interjere.

 22,488 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes