Kylanti temperatūra skatina išlįsti iš nuobodžių džinsų ir marškinių. Vasara yra puikus metas išlįsti iš savo komforto zonos ir atrasti naujų netikėtų drabužių derinių. Kiekvienos moters spintoje privalo būti nesenstančių drabužių, kuriuos be vargo priderinsite prie ryškesnių ir žaismingesnių derinių. Vis dėlto, nebijokite eksperimentuoti ir atrasti karščiausias naujojo sezono tendencijas. Straipsnyje sužinosite ką šį sezoną dėvi garsiausios mados pasaulio dievaitės ir kokių drabužių verta ieškoti einant apsipirkti!

Pasakykite „taip“ blizgučiams

Blizgių audinių drabužiai ilgą laiką buvo priskiriami vakaro aprangai. Dėl to, nesunku rasti puošnių vakarinių suknelių ar kombinezonų dekoruotų begale žėrinčių kristalų. Vis dėlto, 2022 m. vasaros sezonui stilistai skatina inkorporuoti blizgius drabužius į kasdienę dienos aprangą. Jeigu bijote dėvėti blizgučiais nusėtą suknelę rinkitės žibančiomis detalėmis išmargintą sijoną. Prie tokių ryškių aprangos detalių rinkitės neutralių spalvų rūbus, kurie padės išlaikyti įvaizdžio balansą. Bateliai moterims taip pat turėtų nebūti per daug ryškūs, kad neatrodytumėte lyg kasdien eitumėte į diskoteką!

Bateliai su masyvia platforma

Atrodo dar visai neseniai mados pasaulis žavėjosi smailianosiais dailiais aukštakulniais, o jau šį sezoną į madą grįžta bateliai su platforminiu kulnu. Šio stiliaus batai yra daug patogesni nei įprasti aukštakulniai bateliai, todėl juos įsigyti gali ir komfortą mylinčios merginos. Aukštos platformos prailgins kojas todėl su ilgomis žemę siekiančiomis suknelėmis atrodyti dar žavingiau. 

Šilkinės skaros

Šį sezoną ryškiaspalves šilko skareles galite derinti prie visko: apsiriškite jomis kaklą, nešiokite vietoje diržo ar įpinkite ją į plaukus. Drąsiausios merginos iš skaros gali pasigaminti stilingą palaidinę, kuri nustebins dažną praeivį. Margintas skaras galite nešioti kaip galvos apdangalą padedanti neperkaisti kaitrioje saulėje. Prie jų priderinkite didelius akinius ir masyvius auskarus, kad sukurtumėte išskirtinį įvaizdį.

Balta spalva

Nepaisant to, kad kiekvieną vasarą stilistai rekomenduoja įsigyti spalvingų rūbų padėsiančių į garderobą įnešti daugiau žaismingumo, šį sezoną neprašausite apsirengę visiškai baltai. Balta spalva ne veltui jau seniai asocijuojasi su vasara dėl savo gaivumo. Baltos spalvos drabužius ypač lengva priderinti prie kitų atspalvių rūbų, todėl neturėsite bėdų ieškodamos tobulo įvaizdžio karštomis vasaros dienomis. Prie lengvų baltų suknelių derinkite grubaus stiliaus basutes ar kedus. Didelį stilingų suknelių pasirinkimą galite rasti apsilankę https://www.miestomada.lt/22-sukneles

Atidenkite daugiau kūno

Šį sezoną į madą grįžta trumpi marškinėliai ir palaidinės atidengiančios pilvą. Šią tendenciją gali išmėginti bet kokio amžiaus moterys, svarbiausia tokius marškinėlius tinkamai priderinti prie savo figūros. Moterys, kurios nenori atidengti per daug kūno prie tokio tipo palaidinių turėtų dėvėti kelnes ar sijonus aukštu liemeniu, Tokiu būdu atidengsite tik nedidelį odos plotą, todėl galėsite ne tik jaustis komfortabiliai, bet ir atrodysite ypač madingai! Garsiausi pasaulio mados namai ant podiumo demonstravo mini sijonus žemu liemeniu, kurie buvo derinami kartu su trumpais megztukais. Vis dėlto, verta pabrėžti, kad toks žaismingas įvaizdis labiau tinkamas aukštoms ir  lieknoms merginoms. 

Spalvų žaismas

Po niūrios žiemos vasarą norisi rinktis kuo daugiau įvairių ryškių tonų drabužių. Šią vasarą ieškokite rožinės, ryškiai raudonos, oranžinės, geltonos ar kobalto mėlynos spalvų audinių. Sukurkite išskirtinį įvaizdį derindami kelias ryškias spalvas tarpusavyje!

 9,357 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes