Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga visapusiškai palaiko ir remia Vilniuje šiandien į protesto akciją susirinkusius Lietuvos žemdirbius.

„Šešėlinės Vyriausybės vardu reiškiu palaikymą šiandien Vilniuje prasidėjusiai žemdirbių protesto akcijai. Protestuotojų iškelti reikalavimai yra teisėti ir pagrįsti, jų išsprendimas svarbus ne tik patiems žemdirbiams, bet ir visai Lietuvos ekonomikai“, – antradienį pradėdamas LVŽS šešėlinės Vyriausybės posėdį sakė politinės partijos lyderis Ramūnas Karbauskis.

Šešėlinės Vyriausybės Ministras Pirmininkas išreiškė viltį, kad dabartinė konservatorės Ingridos Šimonytės vadovaujama Vyriausybė „išgirs protestuojančius žemdirbius, ir ši protesto akcija baigsis Vyriausybės sprendimais Lietuvos žemdirbių naudai“.

Antradienį Vilniuje prasideda Lietuvos žemės ūkio tarybos organizuota žemdirbių protesto akcija. Į Vilnių žemdirbiai iš visos Lietuvos atvyksta su žemės ūkio technika, kuria ketinama blokuoti eismą Vilniaus senamiestyje.

„Vilnius ir vilniečiai šiandien turi suprasti, kad ne žemdirbiai kalti dėl apsunkintų eismo sąlygų mieste, o ši Vyriausybė, kuri absoliučiai ignoravo ir iki šiol ignoruoja žemdirbių keliamus reikalavimus“, – sakė R. Karbauskis.

 134 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes