Dovydas Bajoras.

Darbėniškio Dovydo Bajoro vadovaujama įmonė UAB “PRoDJ” šiuos pramogų verslui ypač sudėtingus metus baigia su įspūdingu įvertinimu. Įmonė pripažinta viena sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai augančių Lietuvos bendrovių, vertinant 2019 metus.  

“2019 m. mūsų augimą lėmė paslaugų eksportas. Daug dirbome Latvijoje ir Estijoje, Rygos ir Talino arenose, kituose Baltijos šalių miestuose. Tais metais mūsų apyvarta siekė 1,1 mln. eurų. Šiemet turėjo būti jau 2 mln, net karantinas mums smogė negailestingai. Per pirmąsias dvi karantino savaites netekome užsakymų už 250 tūkst. eurų”, – “Švyturiui” sakė įmonės vadovas D. Bajoras.

2019 m. “PRoDJ” turėjo 15 darbuotojų, dabar liko 8.

“Bet, ačiū Dievui, jau yra vakcina, tad jau dėliojamės užsakymus 2021 metams, – džiaugėsi darbėniškis. – Neseniai kalbėjome su vieno didelio festivalio organizatoriais. Iš šito karantino tikrai išeisime dar stipresni. O kai sulaukėme “Gazelės” apdovanojome, tik nusišypsojome, nes jis atspindi praeities pasiekimus, o ne dabartinę situaciją. Bet vistiek įvertinimu džiaugiamės”.

„Gazelė“ – apdovanojimas, kurį kasmet smulkiam ir vidutiniam verslui teikia dienraštis „Verslo žinios“, apdovanojantis įmones, kurių apyvarta per paskutinius 4 metus augo, o paskutiniais lyginamaisiais dirbo pelningai.

Prieš aštuonerius metus D. Bajoro įkurta įmonė teikia trumpalaikės scenos įrangos nuomos paslaugas.

Jos klientai – Andriaus Tapino vadovaujama “Laisvės TV”,  krepšinio klubas “Neptūnas”, Klaipėdos koncertų salė ir kt.

Šiuo, pandemijos laikotarpiu, nors yra įtraukta į nuo COVID-19 nukentėjusių įmonių sąrašą, “PRoDJ” neliko nuošalyje šiuo metu aktualioms problemoms. “ProDJ” komanda, atsakingai žiūrėdama ir reaguodama į esamą padėtį Lietuvoje, pavasarį prisidėjo prie Klaipėdos mobilaus patikros punkto įrengimo. Neatlygintinai pastatė tvirtą konstrukciją su stogu, apsaugančią tiek darbuotojus, tiek atvykusius pasitikrinti nuo nepalankių oro sąlygų.

Kovo 11 d. ant Biržos tilto Klaipėdoje vykusiame Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30-mečiui skirtame koncerte “ProDJ” pasirūpino renginio scena, garsu, apšvietimu, LED bei filmavimo paslaugomis. www.prodj.lt nuotr. 

Ar užsiregistravote skiepams nuo koronaviruso?

View Results

Loading ... Loading ...

 84,110 peržiūrų (-a)

70% LikesVS
30% Dislikes
2 thoughts on “Darbėniškio vadovaujama įmonė – tarp sparčiausiai augančių Lietuvoje (papildyta vadovo komentaru)!”
  1. Puiku,kad ir Žemaitijoje yra tokių perspektyvių,kūrybiškai dirbančių, vadovų!!!

  2. Pienius sugalvojo pasikelt ivaizdi po cirko tarybos posedyje. Savimila daugiau nieko.

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE