Kretingos ligoninėje gydomi 39 koronavirusu sergantys pacientai. Scanpix nuotr.

Kretingos ligoninėje šiandien gydomi 39 koronavirusu sergantys pacientai: 8 iš jų – su deguonies aparatais, 3 – su dirbtiniais plaučių ventiliacijos aparatais.

Dar vienas pacientas yra izoliuotas, jo testo rezultatų dar laukiama.

“Kol kas susitvarkome, darbuotojų užtenka, nors savų sergančių turime apie 20. Koronavirusu serga 3 gydytojai, 11 slaugytojų ir kitas personalas”, – šiandien po pietų vykusiame Ekstremalių situacijų valdymo komisijos posėdyje sakė ligoninės vadovė Ilona Volskienė.

Sausio 4 d. 13 val. duomenimis, nuo sausio 3 d. Kretingos rajone užfiksuota 12 naujų koronaviruso atvejų. Šiuo metu rajone COVID-19 serga 860 gyventojų.

Nuo pandenimos pradžios koronavirusu susirgo 1 728 Kretingos rajono gyventojai, pasveiko 809, mirė 59.

 27,482 peržiūrų (-a)

57% LikesVS
43% Dislikes
2 thoughts on “Kretingos ligoninėje šiuo metu – 39 koronavirusu sergantys pacientai”
  1. Tai čia Kretingoi mirtininku ligoninė kad net aštuoni su deguonies kaukėmis trys givi numirėliai pajungti ant plaučiu ventiliavimo aparatu nes mano žiniomis jie jau beviltiški ligoniai.
    Už ka Dievas baudžia mūsu rajona? ir visus išeilės susargdina vien tik korona, tai siaubingos prognozės, nes iki karantino pabaigos gali ir nebelikt rajono giventoju.
    Bet man kyla vienas klausimas, tik nežinau ar ira i jį atsakimu. O klausimas toks , iš kur gyditojai žino net neatlike išsamių tyrimu kad žmogus serga butent tuo koronos virusu , o labiausia man abejoniu kelia kad nustatoma mirties priežastis butent koronovirusas, net neatlikus skrodimo, o tie super jautrus testai kurie buvo kurti butent nustatyti tam vienam koronosvirusui , bet nebuvo išbandyti su gyvu virusu nes jie dar ir neturėjo to gyvo viruso, ir dar, tie testai terodo tik buvima to viruso mūsu snarglije ar seilėse , bet su jais niekaip neimanoma diagnozuot to viruso buvima musu organizme o tuo labiau to viruso sukeliamu komplikaciju . Mokslininkai ira nustate kad 97% virusu žūsta net nepateke i organizma ir tik 3% patekusiu i silpnesnio imuniteto organizma gali sukelti komplikaciju, bet ir tai tik prielaida tėra kad butent tas o nekitas virusas sukelia komplikacijas.
    Mano žiniomis, ir tikriausiai visi žino kad virusai nėra liga ir jie neserga o jie tik žmogui turinčiam savu ligu gali sukelti, paaštrinti tu ligu komplikacijas, bet ir dar man idomu, kodėl gydytojai remiasi butent tų testų parodito viruso sukeltom komplikaciju ligom diagnozuoti , o kodėl negali žmogui sukelti komplikaciju pavizdžiui gripo virusas , ar dar 22 geriau žinomi virusai , kodėl niekur nebedominuoja gripas ir išvis nebeteikiama jokia informacija apie jo keliamas komplikacijas ir neminimas nuo gripo mirusiuju skaičiai, ir išvis kažkoks nesusipratimas kai naikinama visa informacija apie gripa.
    Tai va, gal atsirastu žmonių kurie galėtu atsakyti i šituos paprastus klausimėlius

  2. Sutinku su jūsų išsakytomis mintimis.
    Tikrai,pas mus kažkodėl nebeliko gripo,vėžio,širdies ir kraujagyslių ligų.,nuo kurių žmonės iirgi miršta.
    Kažkaip keista…

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE