Šiandien 08.42  val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kretingos raj., Darbėnų sen., Lazdininkų k., Gintaro g. eismo įvykio metu prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos, Kretingos raj. ir Palangos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam  policijos komisariatui)

„8.50 val. atvykę ugniagesiai lengvojo automobilio vairuotojo vietoje rado sudegusį žmogų. Pirminiais duomenimis, jis važiavo vienas, automobilis su dujų įranga. Į įvykio vietą suvažiavę ir Kretingos ir Palangos ugniagesiai,“ – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Sonata Kukienė.

Įvykio vietoje dirba transporto saugos administracija ir kitos tarnybos.

Sunkiasvorio automobilio vairuotojas nenukentėjo.

 11,540 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes
3 thoughts on “Kretingos rajone per avariją automobilyje sudegė vairuotojas”
  1. Gintaro gatvėje,mažai kas laikosi saugaus greičio,vietiniai gyventojai prašė,kad būtų pastatytos greičio ribojimo priemonės,bet į tai niekas neregavo

  2. Mačiau, kaip Volvo vairuotojas pralėkė dideliu greičiu. Gyvenvietės pradžios ženklo net nepaisė. O po sekundės pasigirdo didelis trenksmas.

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE