Salantų kultūros salė buvo neveik pilna. Aisto Mendeikos nuotr.

Ką tik Salantuose meras Antanas Kalnius pradėjo Tarybos veiklos ataskaitos pristatymą salantiškiams ir imbariečiams. 

Gyventojų susitikimas su rajono valdžia žada būti itin karštas, nes Salantų ir Imbarės seniūnijų gyventojai jam ruošėsi iš širdies, kaip liudijo jų vieši susirašinėjimai socialiniuose tinkluose. Tie, kurie negalėjo ateiti, savo klausimus merui rašė viešai. Tačiau ir be jų Salantų kultūros centro salė buvo užpildyta tartum neblogame koncerte.

Dar prieš prasidedant susitikimui prie Kultūros centro sutikta Barzdžių bendruomenės pirmininkė Daiva Jonauskienė “Švyturiui” sakė esanti pikta ir pasiruošusi savo nepasitenkinimą išsakyti pačiam merui į akis.

Barzdiškiai labiausiai nepatenkinti gyventojų iniciatyvų projektų rezultatais, salantiškiai nepatenkinti dėl nuo jų slėptos informacijos apie planuojamą nugriauti užtvanką, nors tiek Salantų regininio centro, tiek Savivaldybės valdžia tikinanti, kad visi procesai buvę vieši. Tikėtina, kad šioms problemoms šiandien ir bus skirta daugiausiai dėmesio. O šiuo metu A. Kalnius pasakoja tą patį, ką ir visose seniūnijose. Tai yra, nepasinaudojo žalgiriečių patarimu pristatyti būtent tai, kas aktualu konkrečiai seniūnijai.

 

 42,413 peržiūrų (-a)

75% LikesVS
25% Dislikes
One thought on “Į Tarybos veiklos ataskaitos pristatymą Salantuose susirinko gyventojų kone pusė šimto”
  1. meras programą organizavo žinodamas, kuris miestelis bus užkandis, kuris – pagrindiniai pietūs, o kuris – desertas. Nes Salantų ataskaita pagal žmonių kiekį tai tikras desertas.

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE