Kretingos rajono savivaldybės taryba svarstys didžiausio leistino pareigybių skaičiaus pakeitimą Kretingos rajono savivaldybės švietimo įstaigose ir Kretingos rajono švietimo centre. Sprendimo projekto tikslas – nustatyti didžiausią leistiną pareigybių skaičių nuo 2023 m. rugsėjo 1 d. savivaldybės švietimo įstaigoms.

Nuo 2023 m. rugsėjo 1 d. savivaldybės švietimo įstaigoms numatyti didžiausią leistiną bendrą pareigybių skaičių – 1168,25 su bendrojo ugdymo ir neformaliojo švietimo mokytojų pareigybėmis.

Sprendimo projekto autoriai skaičiuoja, kad pakeitimai reikš 25,27 pareigybių padidėjimą, iš jų 23,32 finansuojamas iš Mokymo lėšų ir 1,95 pareigybės iš savivaldybės biudžeto lėšų.

Sprendimo projekto autorius skaičiuoja, kad pakeitimai kainuos 145 965 eur. darbo užmokesčiui ir Sodros įmokoms iš Mokymo lėšų ir 18 228 eur. darbo užmokesčiui ir Sodros išmokoms iš savivaldybės biudžeto lėšų.

Kretingos rajono savivaldybės taryba artimiausiame posėdyje svarstys sprendimo projekto pakeitimą didžiausio leistino pareigybių skaičiaus Kretingos rajono savivaldybės švietimo įstaigose ir Kretingos rajono švietimo centre.

Sprendimas bus svarstomas Kretingos rajono savivaldybės tarybos posėdyje 2023 m. rugpjūčio 31 d.

Su sprendimu galite susipažinti čia.

 3,139 peržiūrų (-a)

100% LikesVS
0% Dislikes
One thought on “Kretingos rajono savivaldybės taryba svarstys sprendimą padidinti švietimo įstaigų pareigybių skaičių”

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE