Kretingos rajono savivaldybės administracijos direktorius Povilas Černeckis palieka užimamas pareigas. Paskutinė jo darbo diena – sausio 29 d. P. Černeckis iš Savivaldybės administracijos direktoriaus pareigų traukiasi dėl sveikatos priežasčių.
„Kretingos rajono savivaldybės administracija praranda itin kompetentingą vadovą, iš viso Savivaldybėje išdirbusį daugiau nei du dešimtmečius. Gerbiu direktoriaus priimtą sprendimą, kurį lėmė nuo jo paties ir visos mūsų komandos nepriklausančios priežastys. Esu labai dėkingas Povilui Černeckiui už išskirtinį atsidavimą savo darbui, jo atsakingumą ir profesionalumą“, – sakė Kretingos rajono savivaldybės meras Antanas Kalnius.
Rajono mero teigimu, sulaukus būtinų specialiųjų tarnybų pažymų, į atsilaisvinusias Savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas numatoma skirti Vilmą Preibienę.
38-erių V. Preibienė šiuo metu eina Kretingos rajono savivaldybės tarybos narės pareigas, dirba Kretingos rajono Darbėnų gimnazijoje direktoriaus pavaduotoja ugdymui, fizikos mokytoja, anksčiau dirbo Grūšlaukės mokyklos-daugiafunkcinio centro pavaduotoja ūkio reikalams bei kt. Moteris yra įgijusi matematikos bakalauro kvalifikacinį laipsnį Klaipėdos universitete, fizikos mokytojos specialybę Lietuvos edukologijos universitete, baigė pedagogikos studijų programą Šiaulių universitete. Kaip ir P. Černeckis, V. Preibienė yra politinio komiteto Kretingos kraštas narė.
V. Preibienei pradėjus eiti Savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas, dėl nesuderinamų pareigų jai teks atsisakyti Tarybos narės pareigų. Jos vietą rajono Taryboje turėtų užimti P. Černeckis.
Kretingos rajono savivaldybės inf.

 577 peržiūrų (-a)

50% LikesVS
50% Dislikes
One thought on “Povilas Černeckis traukiasi iš administracijos direktoriaus pareigų”

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE