Vicemeras D.Samalius vis dar jaučiasi įžeistas ir neketina užmiršti istoriją, kai meras A.Kalnius jį ne tik išvijo iš kabineto, bet dar pavadino asilu. Tačiau mintys, jog reikėtų kreiptis į VTEK, atsirado ne tik dėl šio įvykio.
Vicemeras teigė, jog, be įvairiausių mero pasakomų įžeidžiančių žodžių, taip vadinamo psichologinio smurto apraiškų buvo jau daug anksčiau. Anot jo, dabar tai matyti daug akivaizdžiau.
„Pirmiausia, meras mane privertė atsisakyti tarnybinio automobilio. Anksčiau vicemerui buvo priskiriamas toks automobilis. Sutikau, nes esu ramaus būdo ir nekonfliktiškas žmogus. Vėliau pakeitė mano kuruojamas sritis, prieš tai neperspėjęs, nesuderinęs. Dabar man palikta tik žemės ūkio sritis. Taip pat A.Kalnius inicijavo sprendimo projektą Savivaldybės tarybai dėl mero pavaduotojo darbo visuomeniniais pagrindais nustatymo. Buvau verčiamas rašyti atsistatydinimo prašymą, priešingu atveju meras žadėjo imtis kitų priemonių, žeminančių asmens garbę ir orumą“, – teigė D.Samalius, pridėdamas dar sąrašą kitų galimų blogybių bei, anot jo, galimo mobingo apraiškų.
Tačiau kaip tarp mero ir vicemero kilusią problemą galėtų išspręsti VTEK, nelabai įsivaizduoja ir D.Samalius.
„Suprantama, kažko ypatingo VTEK nepadarys, tačiau pareikalauti, kad meras viešai atsiprašytų, gali“, – sakė D.Samalius.
Kretingos rajono savivaldybėje vykstantis karas yra akivaizdus. Tačiau, kai pagrindinės pajėgos dažniausiai susikauna per Tarybos posėdžius, o kitomis dienomis kantriai tokioms kovoms ruošiasi, aukščiausiai sėdintys rajono valdžios vyrai nevengia atkreipti rinkėjų dėmesio vis naujesniais savo pasisakymais.
Todėl sunku įsivaizduoti, kad bent jau iki šios Tarybos kadencijos pabaigos rajono valdžia vėl pradės konstruktyviai dirbti, neskaičiuodami, kuri dauguma svarstė daugiau ar mažiau sprendimų projektų, kuri dauguma pateikė svarbesnius pasiūlymus.

 13,633 peržiūrų (-a)

40% LikesVS
60% Dislikes
3 thoughts on “Vicemeras tikisi sulaukti atsiprašymo”
  1. ne vicemeras o verkiantis grinas asilas tai jam masina ateme tai is kabineto isvare jam dar i darzeli-lopseli nueiti reketu o neuzimti tokias pareigas dar apsisisuos pampersu reiks pirkt konservams

  2. Po sitokiu pasirodymu lauk abu is savivaldybes tarybos. Cia turi zmones dirbti patys pavyzdingai ir kotiem suteikt nepriekaistingas paslaugas. O kas cia darosi.

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE