Kartenos slaugos ligoninėje ir vėl - koronaviruso židinys.

Kartenos katalikiškoje palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėje nustatyta 11 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejų: 10 slaugos ligoninės pacientų ir vienai slaugytojai.

 

Šiandien, antradienį, profilaktiškai dėl koronaviruso infekcijos buvo patikrinti likę 12 slaugos ligoninės pacientų.
Nustačius koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejus Kartenos slaugos ligoninėje, imtasi visų veiksmų šiai situacijai suvaldyti, kaip teigiama Kretingos rajono savivadybės pranešime spaudai.

Kartena ne pirmą kartą atsiduria koronaviruso taikinyje. Pirmosios koronaviruso bangos metu, dar balandžio pabaigoje, šio miestelio ligoninė buvo tapusi vienu didžiausiu koronaviruso židiniu Lietuvoje. Tada infekcija nustatyta 22- iems pacientams ir 6 darbuotojoms.

Tąsyk Kretingos rajono savivaldybė nuskambėjo net šalies televizijoje, ieškodama, kuo pakeisti dėl koronaviruso “iškritusius” darbuotojus ir siūlydama po 35 eurus už dieninės pamainos valandą ir po 45 eurus – už naktinės pamainos valandą, neatskaičius mokesčių.

Antrosios bangos metu Kretingos rajone COVID-19 paplito ir vėl nuo Kartenos, kur buvo nustatyti net 2 koronaviruso židiniai – Kartenos kultūros centre ir Kartenos mokyklos-daugiafunkciame centre.

[cec_corona country_code=”LT” flag = “false” active_items = “confirmed, active, recovered, deaths,todayCases”]

 

Prieš kelis mėnesius koronaviruso židiniu buvo tapęs Kartenos daugiafunkcis centras-mokykla. Aisto Mendeikos nuotr. “Švyturys”.

Prisiminkime:

Dėl dviejų koronaviruso židinių Kartenoje skelbiama ekstremali padėtis

Už darbą Kartenos ligoninėje neapmokėjo? Tai – tik gandas!

Karteniškiai: apie padėtį ligoninėje mums niekas nepasakoja

Kartenos ligoninėje nustatyti 28 koronaviruso atvejai

 

 50,633 peržiūrų (-a)

33% LikesVS
67% Dislikes
One thought on “Kartenos slaugos ligoninėje – ir vėl koronaviruso židinys”

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE