Žvarbią Kovo 11-ąją Nepriklausomybės paminklą papuošė šaulių gėlės. Aisto Mendeikos nuotr.

Kovo 11-ąją pagerbti kovojusiųjų, gyvybes atidavusiųjų už Lietuvos Nepriklausomybę bei paminėti Lietuvos nepriklausomos valstybės atstatymo akto pasirašymo dieną karantino sąlygomis prie Nepriklausomybės paminklo susirinko nedidelis būrelis kretingiškių šaulių.
Vadovaujami Šaulių sąjungos Kretingos 305-osios kuopos vado Gintatuto Pogoželsko, puokštę gėlių prie Nepriklausomybės paminklo padėjo bei atminimo žvakutes įžiebė buvęs Žemaitijos šaulių rinktinės vadas Stasys Srėbalius, šauliai Robertas Milius, Arūnas Puškorius, Kazimieras Beržonskis.
„Kaip ir kasmet, atėjome atlikti savo pareigą Tėvynei. Tik šįkart be iškilmingos rikiuotės, be iškilmingų kalbų, laikydamiesi karantino reikalavimų“, – atidavęs pagarbą prie paminklo sakė G.Pogoželskas.

 21,101 peržiūrų (-a)

60% LikesVS
40% Dislikes
One thought on “Kretingos šauliai pagerbė žuvusiuosius už Lietuvos Nepriklausomybę”
  1. Švyturio laikraštis šiek tiek atsilieka su naujienomis. Šiame straipsnyje yra skelbiama melaginga informacija, kadangi Gintautas Pogoželskas jau daugiau kaip metus nepriklauso Šaulių sąjungai, nes yra nušalintas, dėl savo nelegalių veiklų. Todėl skelbti jį, kaip kretingos šaulių vadą yra įžeidimas visiems Kretingos šauliams.

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE