Įspūdingas istorinės kelionės krovinys jau keletą dienų ramiai žvalgosi po Kretingos rajoną. Jis niekur neskuba, grožėdamasis apylinkėmis bei išdidžiai leisdamas pasigrožėti visiems to pageidaujantiems. O norinčių užfiksuoti jo ilgą kelionę bei neilgus stabtelėjimus tikrai netrūksta. Žmonės plūsta ir pavieniui, ir šeimomis ar draugų kompanijomis.
Toks didelis krovinys, beprotiškai įdomu pamatyti, kad paskui būtų ką anūkams papasakoti ir nuotraukas parodyti, – sako iš Kretingos atvykusi porelė.
Tokio įspūdingo krovinio niekada neteko matyti, – antrina iš automobilio išlipęs vyrukas, grįžtantis nuo pajūrio.
Taip, pilnas internetas tų nuotraukų, bet juk norisi gyvai pamatyti, – pritaria jauna mergaičiukė.
Mano praktikoje toks neeilinis įvykis pirmą kartą, – sako apsaugos darbuotojas, nuo smalsuolių akylai saugantis krovinį, – nors dirbu jau ne vienerius metus, bet nieko panašaus neteko nei saugoti, nei lydėti. Čia ne vien krovinys – tai renginys, reginys, kurį gyvai gali pamatyti kiekvienas.
Paliekame šį ypatingą krovinį apsaugos darbuotojų rankose ir primename, kad rugpjūčio 11 dienos vakarą, apie 19 val. krovinys pajudės į toliau, į Kartenos pusę.

 24,685 peržiūrų (-a)

82% LikesVS
18% Dislikes
One thought on “Istorinė krovinio kelionė tęsiasi Kretingos keliais”
  1. . uz mokesciu moketoju pinigus bet kokia atrakcija,bet rastas melas:vieni raso 2kiti 4 metus ruostasi,tai kodel atsirado problemos,gal ne i ta puse ruostasi…Ar kuras atpigs?

Comments are closed.

TAIP PAT SKAITYKITE